Slide3

Vpisi v plavalni tečaj in plavalno šolo


Nov plavalni tečaj se bo pričel v torek 21.11.2023 ob 17:30  in bo potekal dvakrat na teden ob torkih in četrtkih od 17:30 – 18:30Tečaj obsega 10 ur; začetno testiranje, tečaj in zaključno predstavitev staršem s podelitvijo diplom.

Tečaji so namenjen otrokom od 5. – 15. leta starosti, ki se želijo naučiti plavati. Cilj plavalnega tečaja je prilagajanje otroka na vodo. Na tečaju se otroci naučijo:

  • spoznavanja upora in vzgona vode,
  • potapljanja glave,
  • gledanja pod vodo,
  • izdihovanja v vodo,
  • drsenja na trebuhu/hrbtu,
  • lebdenja na trebuhu in hrbtu,
  • spoznavanja osnov tehnik plavanja (prsno, hrbtno)
  • osnovnih skokov v vodo.

Poleg tega, da se bodo otroci na prijeten in zabaven način naučili plavati, bo poskrbljeno tudi za to, da se naučijo soočati z nevarnostmi v vodi, in kako ob takih trenutkih poskrbeti za svojo varnost in varnost drugih. Otroci bodo, glede na njihovo predznanje plavanja, razvrščeni po skupinah. Po končanem tečaju sledi kratek test, kjer bodo otroci svojim staršem pokazali, kaj so se naučili, podelili pa jim bomo tudi diplomo.

Začetek tečaja: v torek 21.11.2023 ob 17:30h

Cena tečaja: 50 eur

Za tečaj je OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA preko vpisnega obrazca, telefona 041 324 490 (Andraž) ali na info@pkratitovec.si.

VPIS V PLAVALNO ŠOLO

Prav tako bomo za otroke, ki so že splavali izvajali plavalno šolo. Vpis poteka skozi vse leto v času treningov ali tečajev na bazenu. Plavalna šola poteka skozi celo leto ob ponedeljkih, sredah in petkih od 17-18h (petek 15-16h).

Namen plavalne šole je nadgradnja plavalnega znanja otrok – učenje osnovnih tehnik plavanja: hrbtno, prsno, kravl, delfin, obratov in skokov…. Otroci so glede na svoje (pred)znanje plavanja in starost razvrščeni v ustrezno skupino. Plavalna šola poteka skozi celo leto.

Prijave skozi vse leto.

Cena plavalne šole: 45 eur na mesec (3 x teden)

Prijave preko spletnega vpisnega obrazca

Info na: 041 324 490 (Andraž) ali info@pkratitovec.si